Inici

Les meves grans àrees

Títols acadèmics

Beques i ajuts

Itinerari Professional

Altres

bibliografia

Cursos impartits

Enllaços

Contacte

 


Itinerari ProfessionalDesprés de passar, com a professora, per l'Institut Italià de Barcelona i pel Sant Josep de Calasanz,  així com per les Escoles Pérez Iborra, vaig ingressar, en primer lloc, a  l'Institut Experimental Joanot Martorell (centre experimental vinculat a la Universitat Autònoma de Barcelona) i després, com a Professora Adjunta Contractada, a la Universitat Autònoma de Barcelona, de la que segueixo–des de fa anys Titular i ara Emèrita-- essent professora.

També vaig ser durant els primers anys de la reinstaurada Generalitat de Catalunya, primer en Comissió de Servei,  i després com a Secretària del Consell Interuniversitari de Catalunya i com a Cap del Servei de Relacions Institucionals.
Ja reintegrada a la Universitat Autònoma de Barcelona, vaig continuar encara tres anys més com a Assessora del Conseller d'Ensenyament.

A la Universitat Autònoma de Barcelona he impartit diverses assignatures del currículum de Ciències de l'Educació, però destaco, perquè en sóc Titular, la Dinàmica de Grup i les Tècniques de Grup. A més he explicat Tècniques de Direcció i  Desenvolupament Organitzacional  i he dictat Cursos de Doctorat sobre Dinàmica de Grup, Presa de Decisions i Lideratge Femení.